Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΜΕΡΟΣ Α)

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ (Δ.Ε.Η.) ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1950 ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΥΤΟΥ.
ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΝΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΩΡΑΚΙΣΑΝ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΣΤΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
ΤΟ ‘’ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ’’ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ –ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ – ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΜΕΣΗ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥΛΑΤΣΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ , ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ‘’ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ.

ΠΟΥΛΑΤΣΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : jpoulatsoglou@gmail.com – 697 8330 444

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *